Logo aquilla

Bio skinnet-therapie

Afbeelding

Minder rimpels dankzij bio skinnet-therapie

Bio skinnet-therapie is een volledig natuurlijke methode om rimpels te verminderen. We werken op basis van het natuurlijke regeneratievermogen van uw huid. Door een gecontroleerde verwonding in uw rimpel te creëren, wordt uw huidweefsel gestimuleerd om nieuw weefsel te vormen.

Dat weefsel bevat collageen- en elastinevezels die zich door de rimpel verspreiden. Bio skinnet-therapie is een revolutionaire rimpelbehandeling en een natuurlijk alternatief voor botox of fillers.

Hieronder hebben we wat praktische informatie over de therapie verzameld. Laat ons iets weten als u een sessie wilt inplannen of doe dat meteen online.

Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Tijdens het vernieuwingsproces van de huid wordt op jonge leeftijd voldoende collageen aangemaakt om de huid jong, stevig en soepel te houden.

Na het 25ste levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Daardoor veroudert de huid en ontstaan er rimpels, wordt de huid slapper en hebben effecten van buitenaf een grotere invloed. Bij volwassenen wordt collageen alleen actief aangemaakt als ze gewond zijn. Door de huid dus te verwonden via de bio skinnet-therapie kunnen we het proces van collageenaanmaak opstarten.

Door simpelweg het gebied onder de rimpel te stimuleren, worden er nieuwe huidcellen aangemaakt die jonge collageen- en elastinevezels bevatten. Die vezels groeien, waardoor de huid uitzet in de rimpel. Zo wordt het gebied gerevitaliseerd om een gladdere en jonger uitziende huid te creëren.

Bio skinnet-therapie is een 100 % biologische en veilige methode om rimpels te corrigeren. Het is een wetenschappelijk onderbouwde methode die een natuurlijk alternatief vormt voor injecties. Bio skinnet-therapie gaat de strijd aan met rimpels en dieperliggende littekens.

Bij de methode wordt de rimpel als het ware losgemaakt. Enerzijds gebeurt dat met een microsonde oftewel een zeer delicaat naaldje. Anderzijds maken we onzichtbare microperforaties in de opperhuid, waardoor de huid gestimuleerd wordt om zelf jonge collageenvezels aan te maken. Er zijn dus geen injecties nodig.

Het natuurlijk geproduceerde collageen vult de rimpel of het dieperliggende litteken volledig op. Na één behandeling is er al resultaat te merken. In een kuurverband van ongeveer acht behandelingen zijn de resultaten ongekend!

  • geen vreemde stoffen in de huid geïnjecteerd
  • niet irriterend & veilig
  • een snel & effectief resultaat
  • blijvende resultaten
  • een betaalbare methode

Optimale resultaten zijn ons doel. Die zijn te bereiken op een 100 % natuurlijke manier. Bio skinnet-therapie is dan ook supereffectief dankzij het natuurlijke herstelproces en de celregeneratie in combinatie met actieve ingrediënten. Gedurende de behandeling bereiken de actieve ingrediënten de juiste diepte om effectief te kunnen zijn – en dat door de basale cellaag heen. Bio skinnet-therapie heeft een tweeledig effect met fantastische resultaten!

  • prijs per behandeling = € 124,95
  • duur van de behandeling = 60 minuten
  • aangeraden aantal behandelingen: tussen vier en acht