Logo aquilla

Hamam & massages

stoomkabine met waterkruik
gezichtsmasker op het gezicht
massage met scrub op rug

Onze hamam, een oase van rust

Wie zich uitgebreid wil laten verwennen, kan bij ons terecht voor een rustmoment in onze hamam. In onze wellness in Delden kunt u genieten van onder meer de volgende behandelingen:

Naast ontspannen in onze hamam bieden we diverse massages aan. Hieronder benoemen we de meest populaire en lichten we die toe. Graag benadrukken we alvast dat we geen sensuele massages voorzien.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage werkt niet alleen ontspannend, maar is ook gezond voor uw lichaam. Tijdens het masseren werkt onze masseuse blokkades (knopen) weg, waardoor u na afloop helemaal relaxed bent.

* U kunt een beetje loom of slaperig van de massage worden. Daarom raden we af meteen na de massage al de auto in te stappen als u niet in Aparthotel Delden verblijft of in de buurt woont. Neem gerust contact met ons op als u een ontspanningsmassage wilt boeken.

Overige effecten van een ontspanningsmassage zijn:

Doordat samengetrokken spieren weer ontspannen, maakt een verkrampt postuur plaats voor een betere lichaamshouding.

Dankzij een ontspannende massage zal uw bloedsomloop aanzienlijk verbeteren. Zo stroomt er meer en zuurstofrijker bloed naar uw organen en worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd. Spijsverteringsklachten en andere fysieke problemen zullen daardoor afnemen.

Tijdens een massage komen er endorfines vrij die een gelukkig en ontspannen gevoel creëren. Zo nemen angst en rusteloosheid af en wordt u weer helemaal kalm.

gewricht massages
sportvrouw met pijn aan rug
sport massage dijen

Sportmassage

Bij een sportmassage activeren we uw lichaam, zodat het helemaal klaar is om te gaan sporten. Bij mensen die de hele werkdag in dezelfde houding zitten, raden we aan de spieren los te maken vóór er een fysieke inspanning geleverd wordt. Zo voorkomt u stijfheid en blessures.

Tijdens een sportmassage bij Aquila Medisch & Cosmetisch Instituut in Delden kunt u aan onze masseuse vragen om te focussen op bepaalde spiergroepen waarvan u weet dat u die het meest belast. Zowel recreatieve als professionele sporters kunnen op regelmatige basis of net voor een (zware) training of wedstrijd een sportmassage boeken.

Heeft u onverhoopt een blessure opgelopen? Dan raden we een alternatieve behandeling aan.

Interesse in een massage?

Leg dan vandaag nog uw afspraak vast!

Preventieve blessuremassage

Een massage die op blessures gericht is, maakt dat uw spieren versoepelen en gifstoffen sneller afgevoerd worden. Heeft u helaas al een letsel opgelopen?

Dan is onze preventieve blessuremassage in combinatie met wet of dry cupping de ideale formule om pijn te verlichten en uw lichaam erboven op te helpen. Die therapie is een aanrader bij:

Veel van onze klanten voelen zich meteen na een eerste behandeling al beter en kunnen pijnstillers zorgeloos links laten liggen. We zijn echter geen dokters en raden bij ernstige klachten aan om eerst advies bij uw (huis)arts in te winnen.

dry cub behandeling
massage aan de benen
massage van de schouders
zwangere vrouw laat massage uitvoeren

Zwangerschapsmassage

Bent u in blijde verwachting en heeft uw lichaam wel wat extra aandacht verdiend? Boek dan een zwangerschapsmassage. Die is namelijk heilzaam voor zowel moeder als kind. Uw buik masseren we niet, maar door uw andere lichaamsdelen te laten ontspannen, komen er endorfines vrij. Daardoor voelt u zich direct een stuk gelukkiger.

Stress kan uw ongeboren kindje beïnvloeden, dus door uzelf te laten verwennen, biedt u uw baby een veilige plek om zich te ontwikkelen. Verder bevordert een zwangerschapsmassage:

Een zwangerschap eist vaak haar tol in de vorm van een overbelast bekken of gezwollen benen en enkels. Daar richten we ons gedurende de behandeling voornamelijk op. Voor een compleet overzicht van de massages die we aanbieden, kunt u onze prijslijst bekijken.

Prijslijst hamam & massages

 • Hamam klassiek € 69,95

  rasulbehandeling (stoombad, 20 min.), scrub hele lichaam, zeepbad

 • Hamam totaal € 89,95

  rasulbehandeling (stoombad, 20 min.), scrub hele lichaam, zeepmassage, kleimasker

 • Hamam deluxe € 109,95

  rasulbehandeling (stoombad, 20 min.), scrub hele lichaam, zeepbad, oliemassage (25 min.), kleimasker

Extra bij te boeken
 • Honingmassage (25 min.) € 39,95
 • Aromamassage (25 min.) € 29,95
 • Voetmassage (15 min.) € 19,95
 • Hoofdmassage (15 min.) € 19,95
 • Kleipakking (volledig lichaam) € 15,00
Massages
 • 30 min. € 45,00
 • 60 min. € 75,00
 • 90 min. € 115,00
 • keuze uit: klassieke massage, sportmassage, herstelbevorderende massage, zwangerschapsmassage, activerende massage, hotstonemassage, ontspanningsmassage, preventieve blessuremassage

 • Pedicure € 45,00

  likdoorns & eelt verwijderen, nagelriemen verzorgen, nagels knippen & polijsten

 • Tuin met sauna & jacuzzi (extra bij te boeken) € 15,00 p.p. per uur

  badkleding verplicht

Heeft u vragen over een specifieke massage of wilt u een afspraak bij onze masseuse boeken? Stuur ons gerust een bericht!