Logo aquilla

Diepteweefselmassages

Screenshot Gallery

Icoone® Laser Med, de nieuwste methode voor mechanische bindweefselmassages

Huidverslapping, cellulitis en rimpels worden vanaf nu verleden tijd dankzij de Icoone® Laser Med, de nieuwste aanwinst van Aquila Medisch & Cosmetisch Instituut in Delden. Door de gepatenteerde Roboderm®-technologie kunnen we uw huid met respect behandelen en maar liefst 21.600 microstimulaties per minuut aan uw bindweefsel afgeven. We houden de gezondheid en vitaliteit van uw huid daarbij in het oog. Of u nu uw huid wilt laten draineren, verstrakken of remodelleren, de Icoone® Laser Med is voor elk huidtype geschikt.

De toepassingen van led & laser

Naast de gepatenteerde Roboderm®-technologie maakt de Icoone® Laser Med gebruik van led- en laserlichttoepassingen. Ledlicht bevordert uw celvernieuwing door collageen- en elastineproductie te stimuleren. Bovendien optimaliseert het uw lymfatische microcirculatie.

Laserlicht werkt dan weer in op uw vetcellen, waardoor natuurlijke lipolyse geactiveerd wordt. Door de combinatie van led- en laserlicht zal u maar liefst 43 % meer resultaat behalen qua omtrekvermindering.

cellulitis op been
cellulitis laten verwijderen benen

De veelzijdigheid van Icoone® Laser Med

De Icoone® Laser Med kan op elk huidtype ingezet worden. Klachten die wij met een mechanische bindweefselmassage kunnen behandelen, zijn:

De behandeling voelt aan als een ontspannende massage – er is dus geen downtime. Benieuwd naar wat Icoone® Laser Med voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om meer informatie bij ons in te winnen.

Prijslijst diepteweefselmassages

  • Gezicht & hals € 92,00 per 30 min.
  • Gezicht, hals & decolleté € 104,00 per 40 min.
  • Lichaamsbehandeling (een focuszone) € 92,00 per 40 min.
  • Extra focuszone € 44,00 per 20 min.
  • icoone® Bodysuit € 37,00
  • Healthcare-behandeling (enkel telefonisch te boeken) Vanaf € 50,00
  • Extra focusprogramma € 44,00